CONTACT:
Tel/Fax: 021 346 33 97
Mobil: 0743 024 825 / 0788 412 870
Mobil: 0788 665 628
E-mail: office@amenajari-ferestre.ro
Realizat de WebArt Software
Prin prezentul certificat Solar Guard Systems garanteaza calitatea produselor sale conform standardelor internationale în ceea ce priveste componentele, procesul de fabricatie si montajul produselor proprii. Pentru produsele ce nu sunt productie proprie, Solar Guard Systems garanteaza calitatea componentelor si manufacturii acestora in conformitate cu certificatele de calitate eliberate de producator.

Termenul de garantie:
Solar Guard Systems ofera o garantie de minim 12 luni pentru produsele comercializate in cazul respectarii conditiilor de mai jos. Termenul de garantie curge de la data achizitionarii si montarii. Asigurarea garantiei se face prin remedierea sau inlocuirea componentelor defecte sau, dupa caz, a intregului produs.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte urmatoarele indicatii:
1. In momentul aparitiei unei defectiuni, cumparatorul va inceta sa utilizeze produsul.
2. Cumparatorul nu va interveni asupra produsului pentru o eventuala incercare de remediere.

Dreptul la garantie se pierde in urmatoarele cazuri:
• defectarea s-a produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare;
• produsul a suportat interventia unor alte persoane decat personalul specializat al Solar Guard Systems;
• marfa s-a defectat in timpul transportului efectuat de cumparator sau al unei depozitari necorespunzatoare a acesteia de catre cumparator.
• clientul nu prezinta factura si certificatul de garantie al produsului.

Nu fac obiectul garantiei:
• defectiunile ce decurg din montarea necorespunzatoare, in cazul in care montajul a fost realizat de catre client si nu de personalul specializat al Solar Guard Systems;
• defectele de aspect neconstatate si nesemnalate la achizitionare sau montare si care nu se datoreaza unor defecte ascunse ale materialelor;
• mici deteriorari, de genul zgarieturilor sau rupturilor elementelor demontabile care nu au fost aduse la cunostinta reprezentantului Solar Guard Systems in momentul achizitionarii.

Declaratie de conformitate
Declaram pe propria raspundere ca produsele ce fac obiectul prezentului document sunt in conformitate cu prevederile art.5 din HG nr.1.022/2002 (privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului), adica NU pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu au impact negativ asupra mediului. De asemenea, ele sunt in conformitate cu caietele de sarcini si alte documente normative specifice.

Prin prezentul document, noi, Solar Guard Systems, cu sediul in Al.Tandarei nr.2 , Bl.52 Sc.1 Ap.6, Sector 3, Bucuresti, garantam produsele ce fac obiectul acestui document pentru defectele ce pot sa apara in perioada de garantie, in conformitate cu prevederile OG 21/1992 si HG 394/1995.

Furnizor: Solar Guard Systems