CONTACT:
Tel/Fax: 021 346 33 97
Mobil: 0743 024 825 / 0788 412 870
Mobil: 0788 665 628
E-mail: office@amenajari-ferestre.ro
Creare site: Web design Bucuresti
   Glafurile de fereastra pentru interior si exterior propuse de SOLAR GUARD SYSTEMS beneficiaza de foarte multe avantaje, printre care: au un design deosebit, in culori variate; rezistenta mare in timp; rezistenta la razele ultraviolete; nu necesita nici un fel de intretinere; au un risc mic de spargere; se monteaza simplu si rapid; se confectioneaza exact la dimensiunile solicitate; au o durata mica de executie si montaj.

   GLAFURILE INTERIOARE au atat un rol estetic definitivând aspectul ferestrei, oferind luminozitate incaperii dar si rol functional, acela de protectie a peretelui, datorita rezistentei la factori chimici, termici si mecanici. Ele pot fi din PVC, aluminiu, marmura sau in diferite nuante de lemn.

   GLAFURIlE EXTERIOARE au rol atat de protectie a zidului impotriva intemperiilor, fiind extrem de rezistente si durabile, dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei. Materialul folosit este fie aluminiul, fie otelul zincat, iar gama de culori în care se pot livra este extrem de variata. Glafurile confectionate din marmura compozita se pot utiliza atat la interior, cat si la exteriorul ferestrei.